Διήμερα Workshops με τη Νεφέλη Μπραβάκη – 1ο

Το ωδείο Σείριος, στα πλαίσια του καλλιτεχνικού προγράμματος 2022-2023 παρουσιάζει μια νέα σειρά εργαστηρίων για παιδιά με τη Νεφέλη Μπραβάκη. Η διάρκειά τους θα είναι αρχικά διήμερη και η διδασκαλία θα έχει βιωματικό-πρακτικό χαρακτήρα χωρίς να απαιτεί μουσικές γνώσεις. Η Νεφέλη Μπραβάκη είναι μουσικός, σκηνοθέτης και παιδαγωγός με πολυετή πείρα σε παραγωγές καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων με άτομα ηλικίας 5-25 ετών. Τα εργαστήρια αυτά θα πραγματοποιηθούν σε επιλεγμένα Σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2022-2023 και θα είναι ανοικτής συμμετοχής.

Ο πρώτος κύκλος θα αρχίσει με ένα διήμερο εργαστήρι Σάββατο & Κυριακή 26-27 Νοεμβρίου. Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για όλα τα άτομα που φοιτούν στο ωδείο αλλά και εξωτερικούς σπουδαστές/τριες.

Οι επόμενοι θεματικοί κύκλοι θα αφορούν τόσο στη μουσική όσο και σε άλλες δημιουργικές δραστηριότητες όπως: “εργαστήριο musical theatre”, “stop motion animation”, “σύνθεση και παραγωγή τραγουδιών”. 

Βρίσκουμε αντικείμενα γύρω μας, τα μετατρέπουμε σε μουσικά όργανα και δημιουργούμε το δικό μας μουσικό βίντεο με την ορχήστρα αντικειμένων! Το μάθημα πραγματοποιείται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. 

Καλή μας Αρχή

Days
Hours
Minutes
Seconds